Smiley a lansat videoclipul piesei “Aprinde Scanteia”

Smiley a lansat videoclipul piesei “Aprinde scanteia”, o marturie personala despre viata si libertatea de a fi.

Piesa este o colaborare dintre Smiley si Dorian si reflecta problemele pe care acestia le intampina zilnic, iar videoclipul este regizat de Iulian Moga si ilustreaza perfect mesajul single-ului.

“Cu totii avem nevoie de incurajari, in conditiile in care totul in jurul nostru pare construit dupa reguli pe care nu le intelegem. Noi credem ca nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la aceasta piesa si am facut-o pentru noi insine, gandindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca sa facem ceea ce ne place”, marturiseste Smiley.

Single-ul a fost realizat in 3 zile si lansat imediat cu speranta de a ajunge la publicul potrivit, sa-i fie ascultat mesajul.

“Cred ca este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare usurinta pentru ca simteam de mult timp sa spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube si imediat au urmat reactii de la oameni care s-au regasit in versuri. Fara niciun efort sau artificiu de promovare piesa a ajuns la cine trebuia sa ajunga. Eu cred in puterea muzicii si stiu ca aceasta piesa va merge mai departe”, completeaza Smiley.

Tarif Nunta Smiley

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist 

Durata recital: 50 – 60 min.

SMILEY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu SMILEY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  SMILEY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SMILEY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar SMILEY, impresariat SMILEY, impresariere SMILEY, pret SMILEY, contact SMILEY, agentie impresariat, Tarif Nunta SMILEY, SMILEY pret nunta, SMILEY pret evenimente, SMILEY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SMILEY, SMILEY pret evenimente, preturi artisti, Smiley, Aprinde scanteia, single, lansare single, Smiley ft Dorian, Dorian, contact impresar Dorian