Tarif Nunta Andreea Balan

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 60 min sau 2 x 45 min.

ANDREEA BALAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDREEA BALAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ANDREEA BALAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDREEA BALAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Andreea Balan

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Andreea Balan

  Andreea Georgiana Balan, nascuta in data de 23 iunie 1984 in Ploiesti, este o cantareata romana de muzica pop si dance. A devenit cunoscuta ca membra a trupei Andrè, in cadrul careia a activat intre anii 1998 si 2001 si a lansat 7 albume. Dupa ce a renuntat la trupa ce a consacrat-o, Andreea Balan a decis sa aiba o cariera solo.

  In 2004, Andreea s-a reinventat, promovand o imagine mai dark, de inspiratie grunge-rock. Materialul lansat odata cu aceasta schimbare a fost ‘Asa sunt eu’, impreuna cu single-urile „Aparente”, „Oops eroare”’, „Evadez”, ‘Invidia” si „O straina”.

  In noiembrie 2007, Andreea si-a surprins fanii cu o noua imagine de scena dupa ce a inspirit-o concursul de dans la care a participat in Romania si Mexic. In timp Andreea si-a creeat un show de scena complex cu multe schimbari de costume, stiluri diferite de dans si atmosfera pozitiva. Primavara lui 2013, vine cu un nou single semnat Andreea Balan feat. Mike Diamondz – ‘Things U Do 2 Me’, fiind prima colaborare cu un artist a Andreei din ultimii sapte ani.Piesa se remarca prin soundul pop-latino si ritmurile ametitoare de samba. Videoclipul este unul de senzatie, aromat cu unduirile sexy ale Andreei, recunoscuta pentru calitatile ei de dansatoare.

  Piesele care i-au marcat anii carierei solo depasesc 10 milioane de vizualizari pe Youtube, iar printre ele se numara: “Iubi” feat. Sonny Flame (2013), “Rece” (2014), “Baila” (2015), “Uita-ma” feat. Cortes (2015), “Zizi” (2020), “Sens unic” (2017).

  In 2018 lanseaza 2 single-uri, “Tango in priviri” si “Pe drum” feat. Edward Sanda, una dintre cele mai recente colaborari ale artistei.

  Andreea Balan Official Andreea Balan Wikipedia

  impresar ANDREEA BALAN, impresariat ANDREEA BALAN, impresariere ANDREEA BALAN, pret ANDREEA BALAN, contact ANDREEA BALAN, agentie impresariat, Tarif Nunta ANDREEA BALAN, ANDREEA BALAN pret nunta, ANDREEA BALAN pret evenimente, ANDREEA BALAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANDREEA BALAN, ANDREEA BALAN pret evenimente, preturi artisti