Tarif Nunta Cabron

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

CABRON participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu CABRON este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CABRON

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CABRON.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Cabron

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Cabron

  Pe numele sau real, Alexandru Minculescu este nascut pe 31 mai 1983 in Ploiesti si este un cantaret roman de muzica hip-hop, cunoscut sub numele de scena “Cabron”.

  In 1999, Cabron infiinteaza trupa Codu’ Penal, impreuna cu Shobby, lansand 3 albume in aceasta formula: „In Familie (pentru bani)” (2003),”Pe Viata” (2004), „Apocalipsa” (2006).

  A lucrat in productie pentru mai multi artisti si s-a facut remarcat prin diferite colaborari: cu Loredana pentru piesa „Apa”, cu What’s UP si Iony pentru piesa „Iarna pe Val” si unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale sale, „Frunzele si Iarba”.

  Din anul 2006, s-a dedicat carierei solo si in 2007 a lansat primul sau album, “Prin ochii mei”, pe care l-a oferit gratuit pe internet, la cererea fanilor.

  Un an mai tarziu a intrat in echipa “HaHaHa Production” si a lansat, impreuna cu aceasta, de-a lungul timpului mai multe single-uri care au devenit hit si au fost auzite la toate radiourile si la televiziunile de specialitate din Romania. Cateva dintre acestea sunt: “Iarna pe val”, “Arata-le la toti”, “Frunzele si iarba”, “Da-o tare”, “La masa mea”, “Vocea ta”.

  La inceputul anului 2017, Cabron lanseaza piesa “Asa ceva” si in iulie da drumul albumului “Lupu’ de pe maidan”.

  Urmatorul album single al artistului vine in septembrie 2018 cu 12 piese si colaborari cu DJ Undoo in single-ul “Adevarat”, Feli pentru “Cuibul De Viespi” si Cristi Pascu pentru “Momentul Potrivit”. Cel mai nou single al sau este “Strada”.

  Cabron Official

  impresar CABRON, impresariat CABRON, impresariere CABRON, pret CABRON, contact CABRON, agentie impresariat, Tarif Nunta CABRON, CABRON pret nunta, CABRON pret evenimente, CABRON pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CABRON, CABRON pret evenimente, preturi artisti