Tarif Nunta Amna

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

AMNA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu AMNA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE 

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar AMNA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar AMNA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta amna

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Amna

  Cristina Andreea Musat, pe numele de scena AMNA, nascuta pe 24 martie 1984 in Slatina, Olt este o artista romanca de muzica pop/dance, nonconformista, care gaseste in permanenta noi modalitati de a se inventa si reinventa si reuseste sa isi uimesca mereu publicul.

  Prima piesa pe care a lansat-o, “Tell Me Why”, s-a bucurat de un succes rasunator pe radiourile nationale si internationale si a ocupat primele pozitii in tari ca Albania, Romania, Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Albania, Tunisia, Armenia. Dupa ce primul ei single a devenit un hit la nivel international si agenda Amnei s-a aglomerat, avand foarte multe show-uri in fiecare saptamana. Al doilea single este “She Bangs”, piesa fiind unul dintre super-hit-urile verii, atat in tara, cat si in Spania, Serbia sau Columbia.

  Amna a ajuns pe prima pozitie Japonia cu albumul “She Bangs”, de pe care a extras single-urile “Tell me why”, “La la like it” si Tonight”.

  Au urmat hituri ca “Arme” (feat What’s Up) si “Fara aer” (feat Adda) pe care le-a lansat in 2013 si 2014, cu care a obtinut milioane de vizualizari pe YouTube inca din primele luni dupa lansare.

  Anul 2015 aduce alte trei single-uri de la Amna. Unul alaturi de Glance, “Evacuat”, “Adios Amor” si o colaborare cu Robert Toma pentru single-ul “In oglinda.

  In 2020, Amna surprinde publicul cu piesa “Viata e o aventura” si colaboreaza cu George in single-ul “Detector de minciuni”, iar in 2017, artista lanseaza “Ninge iar”, “Iti multumesc” si Nu poti sa ma uiti (feat. Dorian Popa).

  “Ma descurc si singura” si “De cate x vrei tu” sunt melodiile interpretei care s-au auzit in 2018, continuandu-si drumul in cariera muzicala.

  Amna official

  impresar AMNA, impresariat AMNA, impresariere AMNA, pret AMNA, contact AMNA, agentie impresariat, Tarif Nunta AMNA, AMNA pret nunta, AMNA pret evenimente, AMNA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu AMNA, AMNA pret evenimente, preturi artisti