Tarif Nunta Otilia

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

OTILIA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu OTILIA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar OTILIA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar OTILIA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Otilia

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Otilia

  Otilia, pe numele real, Otilia Bruma, nascuta pe 13 iunie 1992 in Suceava, este o cantareata care abordeaza stilul muzical dance, raggaetton si latino. Dupa Alexandra Stan si Inna, Otilia este a treia artista care a facut furori pe plan international inca de la debutul acesteia.

  Primul ei nume de scena a fost Bijue, dar din vara anului 2013 se numeste „Otilia” si a lansat pana in toamna anului 2015 inca 9 piese noi:”Aventura”, „French Kiss”, „Bilionera”, „Russian Dream”, „On Fire”, „Dragoste sau nu”, „Amor Real”, “Somebody to love”.

  Succesul dobandit de artista se datoreaza piesei „Bilionera”, care a strans peste 160 de milioane de vizualizari pe platforma Youtube si s-a pozitionat in topurile radiourilor din Turcia, Cipru, Bulgaria, Grecia si alte tari.

  De asemenea, Otilia s-a facut remarcata si cu piesa “Aventura”, ritmul senzual de pop-dance a avut mare succes si in Polonia, clasandu-se pe primul loc in topul radiourilor nationale.

  Cu o serie de single-uri atat in limba romana, cat si in engleza sau spaniola, artista continua sa surprinda cu vocea ei si energia de care da dovada si in cea mai recenta melodie a sa – “Adelante” – lansata in 2018.

  Otilia Official

  impresar OTILIA, impresariat OTILIA, impresariere OTILIA, pret OTILIA, contact OTILIA, agentie impresariat, Tarif Nunta OTILIA, OTILIA pret nunta, OTILIA pret evenimente, OTILIA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu OTILIA, OTILIA pret evenimente, preturi artisti