Tarif Nunta Fly Project

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

FLY PROJECT participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu FLY PROJECT este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar FLY PROJECT

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar FLY PROJECT.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta fly project

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Fly Project

  Fly Project este formatie romaneasca de muzica dance, formata din Tudor Ionescu si Dan Denes. Trupa a debutat pe piata muzicala in 2005 cu piesa “Raisa”, care a ajuns in topul clasamentelor muzicale din Romania si ulterior a lansat albumul “Fly Project”.

  Formatia a devenit populara cu piesele „Mandala”, „Goodbye”, „Musica” ii „Back In My Life”. In 2008, single-ul proaspat lansat “Brasil” castigat Romanian Music Awards si a ajuns in topul clasamentelor muzicale din Romania, Rusia, Grecia, Spania, Republica Moldova, Turcia, Olanda, Serbia s.a. . Piesa „Musica” s-a clasat pe pozitia 90 in Franta, iar o alta piesa, “Raisa”, a ajuns pe pozitia 51 in ”France Singles Top 100”.

  Urmatorul single a fost lansat in 2011, si anume „Mandala”, apoi continua seria de hituri cu piesa „Goodbye”, iar in 2013, lanseaza un single de foarte mare succes „Musica” , situata in top 10 in foarte multe tari si a primit un disc de aur pentru vanzari internationale.

  In anul 2014 au debutat cu piesa „Toca-Toca” fiind urmata in anul 2015 de „Like a star”, tot in acest an lanseaza piesa „So high”.

  2020 vine cu „Next to you” featuring Last Night, iar mai apoi, trupa lanseaza alaturi de Misha si Dj Sava, hitul international „Tenerife”. Anul 2020 aduce o noua surpriza si anume, hitul „Butterly” in colaborare cu Andra.

  In 2017 lanseaza un nou single „Get wet” urmat de „Dame”.

  Fly Project Official

  impresar FLY PROJECT, impresariat FLY PROJECT, impresariere FLY PROJECT, pret FLY PROJECT, contact FLY PROJECT, agentie impresariat, Tarif Nunta FLY PROJECT, FLY PROJECT pret nunta, FLY PROJECT pret evenimente, FLY PROJECT pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu FLY PROJECT, FLY PROJECT pret evenimente, preturi artisti