Tarif Nunta Bere Gratis

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45-50 min.

BERE GRATIS participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu BERE GRATIS este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  BERE GRATIS

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar BERE GRATIS.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Bere Gratis

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Bere Gratis

  Trupa Bere Gratis a fost infiintata in 1998 de fostii membri ai formatiei „Ghost”. Desi de-a lungul timpului a trecut prin schimbari ale componentei, este una dintre cele mai apreciate trupe din Romania,

  In primvara anului 1999 lanseaza piesele „Cea mai frumoasa fata” si „Ce misto” iar in anul 2000 lanseaza primul album. In prima parte a anului 2003 lanseaza piesa „La tine as vrea sa vin”. Pentru 10 ani de activitate artistica, pe 23 februarie 2009 formaţia „Bere Gratis” a oferit concertul aniversar „Bere Gratis – 10 ani”.Alaturi de nume mari ale muzicii pop si rock românesti, Bere Gratis a participat pro-bono la mega-concertul „Rock pentru Viaţa” organizat pe 1 iunie, de Ziua Copilului, iar pe 1 septembrie Mihai a jucat „Fotbal pentru Viaţa” intr-un meci caritabil care a reunit zeci de sportivi si artisti pe acelasi teren pentru o cauza umanitara.

  In anul 2014 s-au implinit 15 ani de activitate a trupei si s-a sarbatorit cu un concert aniversar “Doua inimi”. In 2015 au lansat “Tot asa e si a mea”, urmat de doua single-uri in 2020: “Daria” si “Frate”. In 2017 au fost lansate alte douea pieseL “Cum e dragostea”, “Indragostiti”.

  In 2018, baietii de la “Bere gratis” au adus publicului o colaborare cu Lora pentru piesa “La tine as vrea sa vin” si single-ul cu videoclip “Dor”.

  Bere Gratis Official

  impresar BERE GRATIS, impresariat BERE GRATIS, impresariere BERE GRATIS, pret BERE GRATIS, contact BERE GRATIS, agentie impresariat, Tarif Nunta BERE GRATIS, BERE GRATIS pret nunta, BERE GRATIS pret evenimente, BERE GRATIS pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu BERE GRATIS, BERE GRATIS pret evenimente, preturi artisti