Tarif Nunta Alex Velea

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

ALEX VELEA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu ALEX VELEA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALEX VELEA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALEX VELEA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta alex velea

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Alex Velea

  Alex s-a nascut pe 13 mai 1984 in Craiova, Romania, si la doar 9 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica, iar la 11 ani a devenit elev la Palatul Copiilor. La 20 ani a inceput sa studieze canto clasic, timp de 4 ani.

  Dupa ce a castigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfarsitul anului 2003 si dupa participarea la Big Brother, Alex a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe editia speciala a albumului ei, “Pentru tine”. A urmat o colaborare cu Anda Adam pentru al doilea album solo al ei, “Confidential”.

  Album sau de debut, “Yamasha” a fost lansat in toamna anului 2006, pentru acesa, Alex a colaborat cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo şi Don Baxter.

  In anul 2010, artistul a scos hitul „Don’t say it’s over”, urmand ca in 2012 sa lanseze „Cand noaptea vine” şi “Minim doi”. Tot in acest an a caştigat premiul pentru „Best Pop” in cadrul premiilor Romanian Music Awards, piesa a creat un adevarat iures printre fanii artistului. In numai o saptamana de la aparitia oficiala, “Minim doi” a strans peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

  In anul 2013, Alex Velea lanseaza 2 piese “Fantezii” in colaborare cu Cabron si “E marfa tare”.

  In 2014 apar single-urile “Din vina ta” si “Defectul tau sunt eu”, in anul urmator lansand “Tiki Taka” si partea a doua a piesei “Din vina ta” in colaborare cu Rashid.

  Pentru Alex, anul 2020 aduce in atentia publicului “Ziua Mea”, “Degeaba” si “Dulce impacare”, obtinand milioane de vizualizari si mii de like-uri pe Youtube.

  In 2017 Alex Velea lanseaza “Ce mai stii de noi”, “Latino Vero” si “Sentimente sau Insticte”.

  Dupa ce si-a intemeiat o familie alaturi de celebra cantareata Antonia, artistul loveste in 2018 cu 4 single-uri.

  Invitat al emisiunii “Bravo, ai stil”, Velea scoate piesa cu acelasi nume, urmata de “Straino” in martie 2018 si ulterior colaboreaza cu Shift pentru melodia “Frige”.

  Cantaretul apare impreuna cu Antonia si Lino Golden in ce-l de-al patrulea single din anul respectiv, intitulat “Sahara”, care are aproximativ 8 milioane de vizualizari, rezultand din acesta un mare succes.

  Alex Velea Official

  impresar ALEX VELEA, impresariat ALEX VELEA, impresariere ALEX VELEA, pret ALEX VELEA, contact ALEX VELEA, agentie impresariat, Tarif Nunta ALEX VELEA, ALEX VELEA pret nunta, ALEX VELEA pret evenimente, ALEX VELEA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALEX VELEA, ALEX VELEA pret evenimente, preturi artisti