Alina Eremia a inceput anul cu o piesa fresh intr-un featuring cu Nosfe

Alina Eremia a inceput anul cu o piesa fresh intr-un featuring cu Nosfe si pare ca o sa devina unul dintre hit-urile sezonului.

“Filme cu Noi” este prima piesa lansata de Alina in 2024 si se bucura deja de un loc frumusel in trending pe Youtube.

Colaborarea cu NOSFE a venit ca o completare a stilului muzical al Alinei si se dovedeste a fi un duo perfect: „Single-ul <<Filme cu noi>> vorbeste despre o relatie care nu s-a consumat pe deplin. El este inca dependent de ea si o cauta in fiecare fata pe care o intalneste, iar ea vrea sa se desprinda dintr-o poveste toxica. Imi place sa ies din zona mea de confort si sa aduc si alt flavour in muzica mea!”, a marturisit Alina.

Cu ritmuri dansante si satire latino, multa senzualitate, dar si un videoclip colorat si dinamic, cei doi se pregatesc sa rupa boxele in cluburi.

„De cand asteptam sa iasa clipul asta! Era nevoie de un vibe atat de sexy in Romania! Va pupa unchiu!” a declarat Nosfe.

De compozitia piesei s-a ocupat Alina impreuna cu Nosfe, Killa Fonic si Liviu Teodorecu si a fost produsa de Lu-K Beats in studiourile Seek Music.

„Piesa vine cu multa atitudine! Eu si Nosfe suntem la a doua colaborare si ma bucur ca si-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie si evident ca dansul nu putea sa lipseasca”, a incheiat artista.

Tarif Nunta Alina Eremia

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

ALINA EREMIA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ALINA EREMIA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ALINA EREMIA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALINA EREMIA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar ALINA EREMIA, impresariat ALINA EREMIA, impresariere ALINA EREMIA, pret ALINA EREMIA, contact ALINA EREMIA, agentie impresariat, Contact Impresar ALINA EREMIA, ALINA EREMIA pret nunta, ALINA EREMIA pret evenimente, ALINA EREMIA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALINA EREMIA, ALINA EREMIA pret evenimente, preturi artisti, contact impresar Alina Eremia, Contact Impresar Nosfe, Contact Impresar Liviu Teodorescu, contact impresar KIlla Fonic, Lu-K Beats, Alina Eremia feat Nosfe, Filme cu Noi