Tarif Nunta Ruby

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45-50 min.

RUBY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu RUBY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  RUBY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar RUBY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Ruby

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Ruby

  Ioana Ignat, nascuta pe 22 iulie 1998 in Botosani este o cantareata si compozitoare de muzica pop. Finalista la “Vocea Romaniei” in cel de-al saselea sezon, artista era considerata unul dintre concurentii cu cele mai mari sanse de castig.

  Dupa incheierea concursului, la o luna distanta, artista a lansat piesa “Dor de iarna” impreuna Damian Draghici si ulterior primul ei single “Ma dezandragostesc” in data de 17 ianuarie 2017. In anul 2017, Ioana Ignat a colaborat cu diversi artisti precum What’s UP in piesa “Asa-mi vine” si Edward Sanda, cu care a lansat piesa „Doar pe a ta”, care a adunat in doar o luna, peste sase milioane de vizualizări pe YouTube. Cu un impact foarte mare asupra publicului, pe 13 noiembrie a aparut piesa “Nu ma uita”.

  In anul 2018, artista s-a bucurat de o popularitate intr-o continua crestere, care a adus diverse colaborari cu artisti precum What’s UP in piesa “Asa-mi vine”, Dorian Popa “Cand lumea e rea”, Super Monkeys “Much better” , Havana “Vivere”, Edward Sanda “In palma ta”, dar si single-uri precum “Nu mai e”, “De dragul iubirii”.

  Ana Claudia Grigore, nascuta pe 28 ianuarie 1918 in Medgidia si cunoscuta sub numele de scena Ruby, este prima interpreta din Romania care s-a lansat in strainatate.

  Dupa ce a sustinut primul sau concert intr-un club din Germania, in 2010 a venit si primul ei disc single intitulat “Touch me”, care s-a bucurat de succes in Turcia. La scurt timp a lansat si ce-a de-a doua piesa, “Get high”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Single-ul „Touch Me” a fost nominalizat la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

  In februarie 2011, Ruby lanseaza piesa „Party Hard”, urmand ca la inceputul anului 2012 sa lanseze un nou single cu videoclip, intitulat „Miracle of Love” si a intrat pe locul 31 in clasamentul national Romanian Top 100.

  Unua dintre cele mai de succes piese ale artistei, dar si primul single in limba romana, avea sa se lanseze in toamna lui 2012. Hitul „Stinge lumina” a ajuns repede pe pozitia 18 si a fost auzita pe toate radiourile si la tv.

  In 2014, artista castiga aprecierea unui nou target de ascultatori lansand 2 single-uri in genul de muzica pop, „De la distanta” si “Tu (Inima si Sufletul)”.

  In 2015 Ruby lanseaza 3 single-uri care au reusit satranga peste 10 milioane de vizualizari pe youtube: “Nu pune la suflet” feat. What’s Up, piesa care a stat pe locul 1 timp de 6 saptamani in Romanian Top 100, “”Lasa Cucu-n Pace” feat. Morosanu & Dorian Popa si “”Buna, ce mai zici?”.

  Anul 2020 a venit cu un single solo, respectiv “Tata”, si patru colaborari, dintre care doua i-au adus peste 50 de milioane de vizualizari – Nosfe feat. Ruby “Condimente”, Ruby feat. Uzzi “Nu caut iubiri”.

  In 2017, Ruby aduce trei single-uri de succes: “Luptatoare”, “Soare Patrat” si “Adevar sau Minciua”, iar in 2018, artista lanseaza “Rochia mea” si unul dintre cele mai recente piese, “Invizibil”.

  In prezent, artista are concerte in toata tara si piesele nu inceteaza sa apara cu succes.

  Ruby Official Ruby Wikipedia