Tarif Nunta What’s UP

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

WHAT’S UP participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu WHAT’S UP este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  WHAT’S UP

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar WHAT’S UP.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta What's UP

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie What’s UP

  What’s UP sau pe numele sau, Marius Ivancea, s-a nascut pe 8 februarie 1989 in Bucuresti. Inca din copilarie, muzica a fost cea mai placuta joaca. La varsta de 8 ani, a scris primele versuri si de atunci scrie fara oprire.

  La 13 ani a pasit pentru prima oara intr-un studio muzical si un an mai tarziu a devenit textier la Atomic TV. La varsta de 17 ani, What’s UP a scos primul sau videoclip.

  Indragostit de productie, la inceputul anului 2011 infiinteaza Moondust Production si se inchide in studio alaturi de proaspata sa echipa. In scurt timp, proiectele au inceput sa apara, printre care si pachete muzicale pentru emisiuni televizate.

  La varsta de 22 de ani, What’s UP scoate prima piesa de succes – ”Habar n-ai tu” in colaborare cu Maximilian”, moment in care anunta primul sau album.

  Si pentru ca nu are stare, What’s UP introduce un nou concept in Romania, Music- Video Serial, intitulat “Viata cu Whatzy” , un serial cu episoade inspirate din viata sa si a apropiatilor sai.

  Odata cu mega-colaborarea cu Andra pentru hit-ul “K la meteo”, notorietatea artistului incepe sa creasca si in iarna anului 2012, lanseaza “Iarna pe val”.

  Dupa mai multe colaborari pentru piesele de succes lansate in 2013, “In lipsa ta” in colaborare cu Andreea Banica, “Cu drag”, featul cu ADDA si “Arme” cu Amna , What’s UP cucereste topurile muzicale in 2014, cu primul single solo al artistului intitulat “Taxi”. Piesa devine mega-hit intr-un timp foarte scurt si este fredonata de toata tara si difuzata pentru o perioada lunga de timp la tv si radio.

  Pentru a continua seria pieselor de succes, in 2015 lanseaza single-ul “Bine”, care numara milioane de vizualizari pe Youtube si cu un an mai tarziu apar “Piesa mea de dor” si colaborarea cu Cristina Vasiu pentru single-ul “Hot de inimi”.

  In 2017, What’s UP a lansat 4 melodii: “Facem ce vrem” feat. Florin Ristei, “A mea” feat. Ruby, “Asa-mi vine” feat. Ioana Ignat si hit-ul “La tine”.

  In anul 2018, artistul lanseaza piesa dupa piesa: “Ora 2”, “Hana”, “Iarta-ma, mama”, “Doare”, “Cu tine pe mine”. Colaborarea de succes din acest an este cu Marius Moga si Shift pentru hit-ul “Ma doare la Bass” si printre cele mai recente single-uri lansate se numara si “Treaba mea” feat. Satra B.E.N.Z. .

  What’s Up Official

  impresar WHAT’S UP, impresariat WHAT’S UP, impresariere WHAT’S UP, pret WHAT’S UP, contact WHAT’S UP, agentie impresariat, Tarif Nunta WHAT’S UP, WHAT’S UP pret nunta, WHAT’S UP pret evenimente, WHAT’S UP pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu WHAT’S UP, WHAT’S UP pret evenimente, preturi artisti