Andra si Enrique Iglesias lanseaza piesa „Nos fuimos lejos” varianta in romana si spaniola

Desi Andra a pastrat surpriza pana aproape de ultimul moment, cu o zi inainte de lansarea videoclipului, Enrique face publica colaborarea dintre cei doi pentru melodia „Nos fuimos lejos”.

Prima versiune a piesei este o colaborare dintre Enrique Iglesias, unul dintre cei mai iubiti cantareti latino si talentatul compozitor Descemer Bueno intr-un featuring cu artistul raggae El Micha. Dupa ce piesa a cunoscut succesul la nivel international, Enrique Iglesias a fost impresionat de vocea puternica a Andrei si a ales-o pe indragita artista de la noi sa cânte alaturi de el versiunea în limba româna si limba spaniola a piesei „Nos fuimos lejos”.

Reactia Andrei a fost una incantatoare: „Ii admir pe Enrique Iglesias si Descemer Bueno, sunt artisti foarte talentati si ma simt onorata ca, din atat de multe posibilitati, eu am fost alegerea lor. Piesa ‘Nos Fuimos Lejos’ este exact pe sufletul meu: o impletire de ganduri si acorduri antrenante despre dragoste si viata traita cu pasiune”, a marturisit Andra.

Este prima data cand artistul spaniol Enrique Iglesias, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti latino, ale carui piese numaea miliarde de vizualizari pe YouTube, colaboreaza cu un artist din Romania.

„Nos Fuimos Lejos” este o piesa latino antrenanta, inspirata de o declaratie de dragoste si s-a mulat perfect cu personalitatea Andrei. Partea Andrei este interpretata integral in limba romana si prinde contur in asocierea cu versurile celor doi interpreti, in limba spaniola.

Tarif Nunta Andra

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

ANDRA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDRA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ANDRA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDRA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar ANDRA, impresariat ANDRA, impresariere ANDRA, pret ANDRA, contact ANDRA, agentie impresariat, Tarif Nunta ANDRA, ANDRA pret nunta, ANDRA pret evenimente, ANDRA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANDRA, ANDRA pret evenimente, preturi artisti, Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra, Andra ft Enrique, Nos Fuimos Lejos