Tarif Nunta Adda

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45-50 min.

ADDA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ADDA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ADDA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ADDA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Adda

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Adda

  Adda, pe numele sau real, Ada Alexandra Moldovan este o cantareata si compozioatre nascuta pe 3 martie 1992 in Targu Mures, Romania. La doar 15 ani a reusit sa se faca auzita cu piesa compusa chiar de ea, “Minti murdare facute praf”, cu care a strans milioane de vizualizari si a castigat locul 2 la concursul de compozitie Battle Of Songs in 2010.

  Piesa a fost scanteia care i-a produs avantul muzical si ulterior, dupa mutarea artistei in Bucuresti, single-ul “Loverboy” (remake-ul piesei “Minti murdare facute praf”) facut in colaborare cu Pacha Man, a devenit coloana sonora a filmului cu acelasi nume.

  In 2012 a intrat in TOP 100 cele mai difuzate piese din Romania (MediaForest) cu piesa „Petre” feat. CRBL (locul 65), iar in 2013 a urcat pana pe locul 26 cu aceeasi piesa. In 2014 a ajuns in TOP 100 cu trei piese: „Iti arat ca pot”, „Usor usor”, „Fara aer”.

  Un an mai tarziu au urmat colaborari cu CRBL pentru piesa “Petre” si Zhao ”Bani din cer”, care au intrat imediat in rotatie pe toate posturile de radio si tv din Romania .

  In 1013, piesa “Petre” a urcat pe locul 26 in TOP 100 cele mai difuzate piese din Romania (MediaForest), iar in 2014 a ajuns in TOP 100 cu trei piese: „Iti arat ca pot”, „Usor usor”, „Fara aer”.

  Cu ocazia aniversarii sale de 21 ani, artista a lansat primul sau single oficial cu care isi incepe cariera solo, “Seara tarziu”.

  In 2015 Adda a lansat un proiect inedit intitulat “Starile Addei”, format din mai multe episoade muzicale.

  Compozitoare a Imnului Bucurestiului, in prezent, Adda compune piese pentru ea si pentru alti artisti din romania precum Paula Seling , Andra, Amna, Ruby, Andreea Banica, CRBL si multi altii, reusind, in timp sa isi deschida propriul studio, BalAdda Records.

  Printre piesele sale se numara hit-urile: “Iti arat ca pot” (2013), “Nu plange, Ana” (2014), “Lupii” (2015), “Se vede pe fata ei” (2017), “Te aud” (2017), “De dorul tau” (2017) si in colaborare cu Killa Fonic, single-ul “Arde” (2018) a adunat aproximativ 25 de milioane de vizualizari pe Youtube.

  Adda Official

  impresar ADDA, impresariat ADDA, impresariere ADDA, pret ADDA, contact ADDA, agentie impresariat, Tarif Nunta ADDA, ADDA pret nunta, ADDA pret evenimente, ADDA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ADDA, ADDA pret evenimente, preturi artisti