Tarif Nunta Alina Eremia

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

ALINA EREMIA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ALINA EREMIA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ALINA EREMIA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALINA EREMIA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Alina Eremia

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Alina Eremia

  Alina Eremia, nascuta pe 15 decembrie 1993 in Buftea, este o actrita si cantareata din Romania, care a debutat in muzica la varsta de 5 ani cand a obtinut locul 3 la concursul “Abracadabra” si mai tarziu, in 2005, s-a pozitionat pe locul 5 la Eurovision Junior.

  Desi a activat in industria muzicala inca de mica si a colaborat cu Disney Channel pentru melodiile desenelor animate, Alina s-a facut cunoscuta in 2011, atunci cand a primit un rol principal in serialul muzical “Pariu cu viata” si telenovela “O noua viata”.

  Membra a trupei Lala Band, impreuna cu colegii sai a obtinut 5 albume de studio, 4 turnee nationale, discul de aur pentru “Cel mai bine vandut album al anului 2012” si concerte la care au participat sute de mii de fani.

  In 2013, artista si-a inceput cariera solo bucurandu-se de succes cu piesa „Tu esti vara mea”, care a fost difuzata toata vara pe radiourile importante romanesti, refrenul ei fiind fredonat de mii de tineri si videoclipul numarand milioane de vizualizari pe Youtube. In acelaasi an au urmat single-urile care au depasit cu mult succesul de pana acum in cariera sa solo, „In dreapta ta” feat. Vescan si „Cum se face”.

  In anul 2014, Alina Eremia a inregistrat melodiile „Cum se face” si hit-ul „Cand luminile se sting”, iar in 2015, single-urile „Played You”, “You”, “Original” si urmatorul sau hit, “A fost o nebunie” .

  Urmatorii 2 ani ii mentin artistei succesul in cariera sa, lansand alte 6 piese care numara milioane de vizulaizari pe platforma Youtube si vocea i-a fost auzita si pe radiourile romanesti.

  Avand deja o notorietate pe piata muzicala si colaborari cu mai multi artisti, in 2017, odata cu lansarea single-ului „Out of my mind” feat. Novaspace, cantareata anunta si lansarea primului sau album, intitulat „360”.

  In 2018, Alina aduce, in colaborare cu Mark Stam, bine-cunoscutul single, “Doar noi”, urmat de solo-ul “AS DA” si unul dintre cele mai noi piese ale sale, “Tatuaj”.

  Cu mii de fani la concerte, Alina Eremia este si in prezent o cantareata recunoscuta in Romania si reuseste de fiecare data sa aduca distractia in orice imprejurari.

  Alina Eremia Official Alina Eremia Wikipedia

  impresar ALINA EREMIA, impresariat ALINA EREMIA, impresariere ALINA EREMIA, pret ALINA EREMIA, contact ALINA EREMIA, agentie impresariat, Tarif Nunta ALINA EREMIA, ALINA EREMIA pret nunta, ALINA EREMIA pret evenimente, ALINA EREMIA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALINA EREMIA, ALINA EREMIA pret evenimente, preturi artisti