Noaptea Tarziu lanseaza “Sesiune Sesiune”

Noaptea Tarziu lanseaza “Sesiune Sesiune”, un alt cover amuzant dupa binecunoscuta piesa a lui Speak, “Manele”.

Cuza, Cucu si Emi ocupa, iar, un loc important in tendintele de pe Youtube. Piesa bazata pe zicala “facem haz de necaz” este dedicata studentilor si a adunat, in nici o zi, peste 230.000 de vizualizari.

Cover-ul “Sesiune Sesiune” are versuri pline de umor care destind atmosfera stresanta din perioada examenelor. Piesa se bucura si de un videoclip specific, filmat intr-o sala de curs si ii are in prim plan pe cei trei artisti, Cuza, Cucu si Emi, alaturi de alti colegi de bransa din Youtube-ul romanesc.

Noaptea tarziu a cucerit internetul cu parodiile cool ale celor mai mari hit-uri, iar succesul muncii lor este vizibil la fiecare lansare.

Pana in prezent, baietii au adunat aproximativ 1,6 milioane de abonati pe platforma Youtube si au lansat peste 240 de videoclipuri.

Tarif Nunta Noaptea Tarziu

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

NOAPTEA TARZIU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Cuza, Emi, Cucu.

Pretul pentru un concert cu NOAPTEA TARZIU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar NOAPTEA TARZIU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar NOAPTEA TARZIU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar NOAPTEA TARZIU, impresariat NOAPTEA TARZIU, impresariere NOAPTEA TARZIU, pret NOAPTEA TARZIU, contact NOAPTEA TARZIU, agentie impresariat, Contact Impresar NOAPTEA TARZIU, NOAPTEA TARZIU pret nunta, NOAPTEA TARZIU pret evenimente, NOAPTEA TARZIU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu NOAPTEA TARZIU, NOAPTEA TARZIU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar NOAPTEA TARZIU, contact impresar Emi, contact impresar Cuza, contact impresar Cucu, Sesiune, NT, contact impresar NT, pret NT, pret concert NT