Tarif Nunta Oana Radu

Tarif Nunta OANA RADU

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

OANA RADU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu OANA RADU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar OANA RADU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar OANA RADU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Oana Radu

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Oana Radu

  Oana Radu este o cantareata din Craiova, Romania, nascuta pe 7 decembrie 1993 care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la frageda varsta de 3 ani si 8 luni dupa participarea la emisiunea “Abracadabra”, unde a obtinut locul I.

  Timp de 5 ani, Oana a luat lectii de pian si teorie muzicala la “Scoala Populara de Arta” si a participat la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut premii si trofee.

  Desi aparitiile televizate nu ii erau straine la acea vreme, debutul Oanei Radu a fost la prima editie a emisiunii “Vocea Romaniei” in anul 2012.

  Primul sau single din cariera artistica este hit-ul „Tu”, lansat in 2014, care a obtinut peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube intr-un timp foarte scurt. Tot în acelasi an, cantareata a colaborat cu Rolla Sparks pentru piesa mult apreciata de public, „Fara glas”.

  In 2015, Oana a colaborat cu Dr. Mako si Pacha Man pentru lansarea single-ul și videoclipul „Ea a fost prima”, urmand sa lanseze „Dragostea-i nebuna” feat. Dr. Mako.

  In 2020 Oana Radu a lansat single-ul „Stai” feat. Dr. Mako și Doddy, iar in luna noiembrie colaboreaza cu Andreea Banica pentru piesa “Fie ca vrei, fie ca nu”.

  In anul 2017, Oana Radu a lansat trei piese noi care au strans milioane de vizulaizari pe Youtube: “Ma minteai” (feat. Eli), “Strig” si “Tu m-ai facut praf”.

  In 2018, artista a colaborat din nou cu Doddy pentru single-ul “Sus si Jos”, ulterior lansand si melodia “Numar pe degete”, alaturi de Dorian Popa.

  Oana Radu Official

  impresar OANA RADU, impresariat OANA RADU, impresariere OANA RADU, pret OANA RADU, contact OANA RADU, agentie impresariat, Tarif Nunta OANA RADU, OANA RADU pret nunta, OANA RADU pret evenimente, OANA RADU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu OANA RADU, OANA RADU pret evenimente, preturi artisti