Tarif Nunta Elena Gheorghe

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

ELENA GHEORGHE participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ELENA GHEORGHE este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ELENA GHEORGHE

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ELENA GHEORGHE.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Elena Gheorghe

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Elena Gheorghe

  Elena Gheorghe, nascuta si crescuta in Bucuresti pe 30 iulie 1985, este o cantareata cu origine aromana din partea tatalui, care se incadreaza in categoria muzicala pop-dance si latino.

  La frageda varsta de trei an, Elena a debutat pe scena muzicii populare intr-un duet cu mama sa, Marioara Man Gheorghe, cantareata de muzica populara. In adolescenta, Elena a participat la mai multe concursuri si festivaluri de muzica usoara si devine membra a trupei “Viva”, alaturi de Adela Popescu.

  In anul 2003, Elena Gheorghe devine solista formatiei Mandinga, un proiect ce avea sa se bucure de mare success, insa la un moment dat aceasta decide sa incheie colaborarea si porneste la drum cu sapte instrumentisti talentati, avandu-l alaturi ca producator pe Laurentiu Duta. Cariera solo o ajuta ca de la o piesa la alta, de la un concert la altul, de la o aparitie la alta, sa urce pe cele mai inalte trepte.

  In anul 2009, Elena reprezinta cu succes Romania la Finala Eurovision de la Moscova, cu single-ul The Balkan Girls. Dupa reusita cu “Disco Romancing”, Elena lanseaza un nou hit marca Laurentiu Duta – “Midnight Sun”. Urmeaza „Amar tu Vida”, piesa cea mai difuzata la radiourile din Romania in primavera-vara 2013 – „Ecou” feat. Glance. Tot in 2013 aduce un alt hit renumit – “Pana dimineata” si un cadou pentru fanii sai, “O simpla melodie”.

  In luna aprilie 2014, artista lanseaza single-ul “De neinlocuit”, iar o luna mai tarziu, colaboreaza din nou cu Glance pentru piesa „Mamma Mia”. Succesul obtinut depaseste granitele tarii si a ajuns pe primele locuri in topurile din Italia, Polonia si Spania, unde sustine si o serie de concerte. La sfarsitul anului lanseaza alaturi de Glance un alt hit insotit de un videoclip pe masura – “In bucati”.

  Din nou in colaborare cu F.Charm, artista scoate in 2015 piesa “Mama”, in 2020 “Mirror” feat. Kaira, in 2017 “Duminica” feat DJ Project, iar in 2018 lanseaza “Un gram de suflet”, toate single-urile fiind de un real succes.

  Elena Gheorghe Official Elena Gheorghe Wikipedia

  impresar ELENA GHEORGHE, impresariat ELENA GHEORGHE, impresariere ELENA GHEORGHE, pret ELENA GHEORGHE, contact ELENA GHEORGHE, agentie impresariat, Tarif Nunta ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret nunta, ELENA GHEORGHE pret evenimente, ELENA GHEORGHE pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret evenimente, preturi artisti