Tarif Nunta Amadeus

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 min. sau 2 x 45 min.

AMADEUS participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu AMADEUS este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  AMADEUS

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar AMADEUS.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Amadeus

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Amadeus

  Din 2000 pana acum, Amadeus a scos pe piata sase LP-uri si are in acestmoment un repertoriu foarte bogat si divers. Piesele sunt potrivite pentru toate gusturile: de la muzica pop-dance, jazz, latino, ori prelucrari dupa muzica folclorica irlandeza, romaneasca, country, ruseasca, pana la teme celebre preluate din muzica clasica. Au cantat in lumea intreaga reprezentand Romania pe plan international pe cele mai mari scene si la evenimente importante.

  Pe aceeasi scena, in cadrul aceluiasi concert, trupa Amadeus se poate metamorfoza dintr-un fin cvartet clasic intr-un band live vocal-instrumental, cu schimbari de costumatii, coregrafii spectaculoase, jocuri de lumini, proiectii video si efecte speciale.

  Muzica trupei Amadeus inclusa in cele doua variante de spectacol te poarta intr-o maniera unica si foarte originala prin toata istoria muzicii, de la delicatetea concertelor lui Vivaldi pana la energia unui band live cantand I Love Rock’n Roll.

  Trupa Amadeus isi adapteaza repertoriul in functie de public si de natura evenimentului. In fiecare luna repertoriul Amadeus se imbogateste cu noi piese – cantece originale, coveruri dupa hituri noi sau piese concepute special pentru un eveniment anume.

  Fetele au costumatii diferite ca stil si colaboreaza cu mai multi designeri pentru a fi de fiecare data in ton cu dress code-ul si cu atmosfera evenimentului.

  Muzica buna, profesionalismul si flexibilitatea sunt caracteristicile pentru care Amadeus a avut succes pe toate tipurile de scena si este in continuare una dintre cele mai apreciate si longevive trupa feminina din Romania.

  Cvartet Amadeus Official

  impresar AMADEUS, impresariat AMADEUS, impresariere AMADEUS, pret AMADEUS, contact AMADEUS, agentie impresariat, Tarif Nunta AMADEUS, AMADEUS pret nunta, AMADEUS pret evenimente, AMADEUS pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu AMADEUS, AMADEUS pret evenimente, preturi artisti