Tarif Nunta Andrei Leonte

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 min.

ANDREI LEONTE participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDREI LEONTE este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ANDREI LEONTE

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDREI LEONTE.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Andrei Leonte

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Andrei Leonte

  Nascut pe 25 martie 1989 in Vaslui, Andrei Leonte este un cantaret si compozitor roman, care a debutat in cariera de artist muzical in prima editie a emisiunii X Factor, de unde a iesit castigator.

  La inceputul anului 2012, Andrei a lansat pe cont propriu doua piese in colaborare cu Adrian Sina si Laurentiu Duta, urmand ca in octombrie sa lanseze primul sau videoclip “Te iubesc cat 2”.

  Pentru ca s-a numarat printre finalistii Eurovision Romania din anul 2013, artistul a dat startul concertelor in toata tara si numeroaselor aparitii TV, iar in luna iulie, contul sau oficial atingea 100.000 de aprecieri. Cu ocazia acestei cresteri, Andrei dezvaluie fanilor si talentul sau de compozitor prin piesa dedicata acestora, “Unde-s multi puterea creste” si ulterior se apuca de vlogging pentru a se simti mai aproape de public.

  La sfarsitul aceluiasi ani, cantaretul lanseaza si cel de-al doilea videoclip, “Te Sun Eu”, urmat de single-urile: “Care pe care”, “Pe apa sambetei” si “Hesitate to love” in 2015.

  In 2020, artistul aduce in atentia ascultatorilor single-ul scurtmetraj, “O nefericita si un nebun”, in 2017 lanseaza single-ul “Partea rea (52)”, iar in 2018 vine cu “Dragoste in haine de casa” si unul dintre cele mai noi piese ale sale, “Stai oleaca”, toate cu milioane de vizualizari pe platforma Youtube.

  Fiecare videoclip al solistului are o poveste si muzica se imbina perfect in peisaj, facand din Andrei Leonte un artist inedit.

  Andrei Leonte Official Andrei Leonte Wikipedia

  impresar ANDREI LEONTE, impresariat ANDREI LEONTE, impresariere ANDREI LEONTE, pret ANDREI LEONTE, contact ANDREI LEONTE, agentie impresariat, Tarif Nunta ANDREI LEONTE, ANDREI LEONTE pret nunta, ANDREI LEONTE pret evenimente, ANDREI LEONTE pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANDREI LEONTE, ANDREI LEONTE pret evenimente, preturi artisti