Tarif Nunta Spitalul De Urgenta

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 60 min.

SPITALUL DE URGENTA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu SPITALUL DE URGENTA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  SPITALUL DE URGENTA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SPITALUL DE URGENTA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Spitalul De Urgenta

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Spitalul De Urgenta

  Spitalul de Urgenta este o trupa romaneasca infiintata in anul 2000 in Bucuresti de catre fondatorul formatiei, Dan Helciug.

  Desi schimbarile de-a lungul anilor au reintregit grupul in formula: Dan Helciug – voce, chitara, Lavinia Sateanu – vioara, Marcel Logofatu – bass, Claudiu”Nashu” Purcarin/Alex Musat/Lucian Rusu – tobe, in debutul sau, Dan Helciug a activatalaturi de Vali Craciunescu, Adrian Chepa, Vladimir Sergheev si Viorel Pred.

  Primul lor material lansat in anul 2000, “Traiasca Berea!”, a lovit din plin piata muzicala si s-au facut cunoscuti, versurile lor prezente in mintea fanilor si in ziua de astazi.

  Dupa lansarea celor doua albume intitulate “Sa cante muzica” (2000) si “Spitalomania” (2001), in 2004 lanseaza si un al treilea album cu numele “Stupefiant”, iar imediat dupa acesta, trupa se destrama ca 1 an mai tarziu sa se reintoarca intr-o formula noua si fresh. Cu o abordare noua a stilului muzical de tip etno-rock, membrii formatiei folosesc versuri irononice, dar comice, care sunt apreciate de marele public.

  Cel mai recent album al lor, intitulat “Alcool rafinat”, este lansat in 2018 si cuprinde 12 piese, printre care si single-ul de succes „Caut un bou”, care surprinde publicul prin optimism, spontaneitate si fina ironie.

  Trupa Spitalul de Urgenta Official

  impresar SPITALUL DE URGENTA, impresariat SPITALUL DE URGENTA, impresariere SPITALUL DE URGENTA, pret SPITALUL DE URGENTA, contact SPITALUL DE URGENTA, agentie impresariat, Tarif Nunta SPITALUL DE URGENTA, SPITALUL DE URGENTA pret nunta, SPITALUL DE URGENTA pret evenimente, SPITALUL DE URGENTA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SPITALUL DE URGENTA, SPITALUL DE URGENTA pret evenimente, preturi artisti