Tarif Nunta Raymond

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

RAYMOND participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu RAYMOND este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar RAYMOND

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar RAYMOND.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Raymond

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Raymond

  Nascut in Targu-Jiu, la 13 ianuarie 1993, artistul a cochetat cu muzica inca de mic, absolvind Scoala Populara de Arte din Targu-Jiu la sectia canto. A luat cursuri de chitara si a incercat sa se dezvolte profesional cat mai mult pana la varsta de 21 de ani, cand si-a amenajat un mini-studio in propria casa si a inceput sa posteze cover-uri ale altor artisti din Romania pe retelele social-media.

  Bucurandu-se de succes in mediul on-line, cateva luni mai tarziu, acesta a plecat la Bucuresti pentru a-si realiza visul. La scurt timp, Raymond a beneficiat de o expunere uriasa din partea companiei Vodafone Romania, care I-a vazut povestea si a decis sa creeze o campanie publicitara alaturi de artist, el devenind imaginea companiei pentru un an de zile.

  Stilul muzical abordat de artist este pop-dance, acesta lansand pe parcursul campaniei 2 single-uri care s-au bucurat de un real succes in randul tinerilor si nu numai. Piesele “Viata cum vreau eu” si “Mai Aproape” au fost difuzate si in spoturile publicitare ale companiei de telecomunicatii, iar artistul a beneficiat de o crestere senzationala a popularitatii intr-un timp foarte scurt. Nu mai putin de 7 spoturi publicitare, 8 piese, dintre care 2 single-uri si aparitia in outdoor-urile celor de la Vodafone atat in Romania cat si in Italia si Spania timp de un an, se afla in portofoliul artistului in varsta de 25 de ani. Mesajul pieselor sale este de cele mai multe ori motivational, incercand sa atinga sensibilitatea publicului, care sa se regaseasca intr-o oarecare masura in melodiile sale.

  Facebook Raymond Official

  impresar RAYMOND, impresariat RAYMOND, impresariere RAYMOND, pret RAYMOND, contact RAYMOND, agentie impresariat, Tarif Nunta RAYMOND, RAYMOND pret nunta, RAYMOND pret evenimente, RAYMOND pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu RAYMOND, RAYMOND pret evenimente, preturi artisti, contact impresar RAYMOND