F.Charm lanseaza piesa “Cea mai frumoasa greseala”

F.Charm lanseaza single dupa single, iar de aceasta data se claseaza pe locul 2 in Trending pe Youtube cu piesa ”Cea mai frumoasa greseala”.

Melodia este o poveste trista despre greselile tineretii, mai exact despre dificultatile prin care trece o mama tanara ramasa fara sprijin. Versurile sunt o lectie de viata din care orice tanar ar avea ceva de invatat. Asta da influencing!

Asa cum ne-a obisnuit, F.Charm are cate un mesaj cu impact emotional in fiecare dintre piesele sale si ne uimestesi de aceasta data cu interesul pentru “Adevaratele probleme” ale vietii.

Single-ul extras de pe albumul “Secolul XXI” este produs de artist, iar videoclipul emotionant este regizat de F.Charm si Florin Nedelcu, realizat de Tiberius Arghiropol.

Tarif Nunta F.Charm

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

F.CHARM participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu F.CHARM este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar F.CHARM

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar F.CHARM.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar F.CHARM, impresariat F.CHARM, impresariere F.CHARM, pret F.CHARM, contact F.CHARM, agentie impresariat, Contact Impresar F.CHARM, F.CHARM pret nunta, F.CHARM pret evenimente, F.CHARM pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu F.CHARM, F.CHARM pret evenimente, preturi artisti, Contact Impresar F.CHARM, F.CHARM, lanseaza, single, Cea mai frumoasa greseala, Adevaratele probleme, album XXI