Tarif Nunta Corina

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

CORINA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu CORINA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CORINA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CORINA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Corina

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Corina

  Corina Monica Bud, nascuta pe 26 ianurie 1980 in Satu Mare este o cantareata romanca de muzica pop, dance si R&B care a debutat in anul 2004 cu albumul “Noi Doi”.Piesa cu acelasi nume reuseste sa ajunga pe locul 4 in Romanian Top 100.

  Cel de-al doilea album al artistei, “Imi place tot”, a fost lansat doar jumatate de an mai tarziu si i-a adus alte doua succesuri de Top 10, “Imi place tot” si “Fara tine”. “Face Off”, cel de al treilea album are doua single-uri de succes extrase: “Queres una Aventura” si “Overdrive”.

  Urmeaza “Gimme your Love” (2008) a fost produs si inregistrat in Germania, sub supravegherea lui Tony Cottura, producatorul muzical Fun Factory care i-a produs si hit-ul „Quieres una aventura”.

  In 2011 Corina a lansat single-ul ‘No Sleepin’. Apoi Corina ne surpinde cu ‘Munky Funky’ iar in vara lui 2012, un nou single reggae, intitulat ”A ta”, care in scurt timp devine hit, urmat de „Pernele Moi” si „Roata se Intoarce” in 2013.

  Odata cu vara anului 2014, cantareata lanseaza single-ul “Autobronzant”, unul dintre hit-urile verii care incepe sa fie difuzat pe radio si tv, imediat cu aparitia acestuia. In acelasi an, apare si piesa “Nimeni altcineva” feat. Dorian Popa, cu o popularitate la fel de mare.

  In 2015, printr-o colaborare cu Mira si Skizzo Skillz, Corina da drumul mega-hit-ului “Fete din Balcani”, unul dintre cele mai de succes single-uri ale artistei numarand aproximativ 75 de milioane de vizualizari pe Youtube. Urmeaza in 2020 sa fie lansate doua piese: “Neprevazut” si “Ceva nou” feat. Matteo.

  Corina isi mentine notorietatea si in anul 2017, lansand alte doua single-uri intitulate “Fernando” si “Tot ce ti-ai dorit”.

  Cu un portofoliu de hit-uri si cu personalitatea sa colorata, Corina reuseste intotdeauna sa ridice publicul in picioare.

  Corina Official

  impresar CORINA, impresariat CORINA, impresariere CORINA, pret CORINA, contact CORINA, agentie impresariat, Tarif Nunta CORINA, CORINA pret nunta, CORINA pret evenimente, CORINA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CORINA, CORINA pret evenimente, preturi artisti