Tarif Nunta Maximilian

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

MAXIMILIAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu MAXIMILIAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar MAXIMILIAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MAXIMILIAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Maximilian

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Maximilian

  Nascut in 22 octombrie 1980, Claudiu Iulian Husaru, zis si Maximilian, este un cantaret roman de muzica hip hop nascut in Bacau.

  Debutul sau in cariera muzicala a fost in 1998, alaturi de formatia Mahsat, iar in 2006 incepe lucrul la primul sau album solo, “Volumu’ La Maxim…ilian!!!”, ca in 2008 sa il lanseze.

  La sfarsitul anului 2010, Maximilian lanseaza piesa “Aseara (Has-Has)” pe site-ul sau oficial. In aceeasi perioada colaboreaza cu DOC pentru “Maxim, Am Spus!!!” si “Permite-mi sa ma prezint”, dar si cu Junky pentru “Tu nu vezi”.

  In 2011 se lanseaza “Sophie” (feat. MefX), una dintre cele mai de succes piese ale anului respectiv.A urmat colaborarea cu Zhao pentru piesa „Domnisoare” si piesa cu Mefx si Dj Oldskull „Arata Bine”.

  Cel de-al doilea album solo al sau, intitulat “Maxim, am spus!!!”, s-a lansat in 2013 si a fost promovat de 3 single-uri: „Aseara… (Has-Has)”, „Maxim, am spus!!!” feat. DOC, si „Sophie” feat. MefX.

  In primavara anului 2020 a aparut cel de-al treilea album semnat Maximilian, numit „A 5a roata la caruta”. Printre artistii cu care a colaborat Maximilian pentru album se numara si: Spike, Grasu XXL, Angeles, MefX, Valentin Campeanu, Satra B.E.N.Z. . In 2017, Maximilian incepe sa puna bazele urmatorului sau album intitulat “Narcis”.

  Maximilian Official

  impresar MAXIMILIAN, impresariat MAXIMILIAN, impresariere MAXIMILIAN, pret MAXIMILIAN, contact MAXIMILIAN, agentie impresariat, Tarif Nunta MAXIMILIAN, MAXIMILIAN pret nunta, MAXIMILIAN pret evenimente, MAXIMILIAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MAXIMILIAN, MAXIMILIAN pret evenimente, preturi artisti