Vunk impreuna cu Feli au lansat piesa “Toti demonii mei”

Vunk impreuna cu Feli au lansat piesa “Toti demonii mei” si are alaturi un videoclip indraznet si profund.

Piesa este metafora pentru iluzia si dezamagirea din dragoste, despre demonii nascuti din incetarea iubirii celuilalt, conturand finalul unei povesti de iubire.

Videoclipul este unul dintre cele mai indraznete proiecte din muzica romaneasca, dar relativ in interpretare, asa ca fiecare poate avea o viziune si poate trai povestea in propriul fel.

Cornel Ilie explica faptul ca “Demonii nostri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neimpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme fata de cineva sau chiar o boala. Raiul si Infernul nu cred ca sunt niste locuri, ci doua categorii de oameni. Ei pot fi amandoua, in acelasi timp, fara vreun motiv anume. Depinde de noi ce alegem sa fim in viata celorlalti.”

“Cred ca doar prin dragoste ne putem vindeca pentru ca dragostea este religia care sta la baza oricarei religii.” Completeaza liderul Trupei Vunk.

Feli este o fana a pieselor trupei si a acceptat cu placere sa ia parte la acest proiect.

“Intotdeauna am considerat trupa Vunk este o trupa…altfel! Mi-au placut mesajele pieselor lor (chiar si pe cele greu de acceptat si uneori de inteles de societate), pentru ca unele te lovesc cu realitatea de care in general vrei sa fugi.”, marturiseste Feli.

Tarif Nunta Vunk

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 50 – 60 min.

VUNK participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu VUNK este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  VUNK

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar VUNK.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar VUNK, impresariat VUNK, impresariere VUNK, pret VUNK, contact VUNK, agentie impresariat, Tarif Nunta VUNK, VUNK pret nunta, VUNK pret evenimente, VUNK pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu VUNK, VUNK pret evenimente, preturi artisti, contact impresar VUNK, Vunk, Feli, Toti demonii mei, Vunk feat Feli, colaborare