CONTACT IMPRESAR

Pentru a ne contacta puteti folosi urmatoarele coordonate:

Programul nostru este : 
Luni – Vineri 9.00 – 19.00
Sambata 10.00 – 20.00
In afara orelor de program va rugam sa ne contactati prin email sau formularul de contact!

Tarif Nunta
Departamentul de impresariat si management artistic:

Persoana de contact
Isabela
Telefon: 0756011001
Email:

  Departamentul tehnic, sonorizari evenimente, scenotehnica:

Departament organizari si management evenimente:

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email!

Formular Tarif Nunta

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  FAQ – Intrebari Frecvente

  Ai intrebari? Poti gasi informatiile de care ai nevoie in sectiunea FAQ sau trimite-ne un mesaj.

  Durata standard a unui recital variaza intre 45-60 minute in functie de artist. Majoritatea artistilor cu trupa live vor avea durata recitalului 60 minute iar artistii care sustin evenimente insotiti de dansatori 45 minute.

  Sunt si exceptii, unii artisti pot avea durata recitalului 80 minute sau pot sustine mai multe programe artistice in functie de eveniment.

  Pentru a rezerva artistul preferat pentru evenimentul tau este necesara semnarea contractului si achitarea unui avans de 30-50% din valoarea contractului. Artistul se considera rezervat doar dupa parcurgerea acestor pasi.

  Backline inseamna echipamentul tehnic necesar pentru a face posibila sustinerea unui recital cu o trupa live. Backline-ul nu trebuie confundat cu sonorizarea propriu-zisa a evenimentului ( PA , Scena, Scenotehnica ) iar acesta in majoritatea cazurilor inseamna: set de tobe, mixer digital, statie chitara electica, statie chitara bass, monitoare de control, microfoane captare solisti, instrumente, set tobe, chitara electrica, trompete, stative, etc.

  In general artistii care canta cu trupe live vin inaintea inceperii evenimentului cu cateva ore pentru a face probele de sunet. Unii dintre artisti au backline-ul propriu, o parte dintre artisti il solicita separat.  In functie de eveniment va fi necerara asigurarea riderului tehnic pentru artist.

  Artistii nu vin la evenimente cu scena si sonorizare proprii.

  Contacteaza-ne pentru inchiriere backline si sonorizare pentru evenimentul tau.

  Onorariile artistilor variaza in functie de eveniment sau perioada anului si nu sunt negociabile. Exista insa posibilitatea configurarii unui pachet artistic pentru evenimentul tau. Asta inseamna ca daca vei avea mai multe momente artistice la evenimentul tau sau echipa noastra va asigura si necesarul tehnic ( scenotehnica, sonorizare, lumini ),  poti obtine un cost/pachet mai avantajos.