Tarif Nunta Andra

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45-50 min.

ANDRA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDRA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ANDRA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDRA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Andra

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Andra

  Alexandra Irina Maruta, nascuta pe 23 august 1986 in Campia Turzii, Romania, pe scena cunoscuta ca Andra, este o cantareata de muzica pop, dance si R&B care si-a inceput cariera muzicala la varsta de 7 ani participand la concursuri de muzica populara si usoara unde a obtinut premii.

  Primul album numit simplu „Andra” s-a bucurat de un mare succes din care au fost extrase doua single-uri pentru videoclip: „In noapte ma trezesc” si „Eu as da”, care au devenit hit-urile anului. Dupa o luna de la aparitia single-ului „In noapte ma trezesc”, ANDRA este nominalizatala Premiile Industriei Muzicale Romanesti la trei sectiuni: Pop, Dance si R&B, unde a fost rasplatita cu premiul pentru cel mai bun proiect de debut. Urmeaza o multime de premii, piese de succes si sute de mii de fani ce o sustin pe artista care devine cu timpul una dintre cele mai iubite voci din Romania.

  Pana in prezent artista a lansat 12 albume, ale caror single-uri s-au bucurat de un real succes atat in tara, single-urile sale au intrat, la scurt timp de la lansare, in majoritatea „Top 10”- urilor din Romania, cat si in strainatate.

  In cel mai nou single colaboreaza cu Descemer Bueno si Enrique Iglesias si El Micha pentru piesa in limba romana si spanioala, “Nos Fuimos Lejos”, hit primit excelent de public, ajungand in foarte scurt timp la zeci de milioane de vizualizari pe internet.

  Andra Official Andra Wikipedia

  impresar ANDRA, impresariat ANDRA, impresariere ANDRA, pret ANDRA, contact ANDRA, agentie impresariat, Tarif Nunta ANDRA, ANDRA pret nunta, ANDRA pret evenimente, ANDRA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANDRA, ANDRA pret evenimente, preturi artisti