Tarif Nunta Doddy

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

DODDY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu DODDY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar DODDY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar DODDY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Doddy

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Doddy

  Polk Dumitru Claudiu, pe numele de scena Doddy, nascut pe data de 20.10.1988 in Petrosani, si-a inceput cariera artistica la 15 ani si a debutat pe scena muzicala in 2012 alaturi de Puya si Alex Velea cu hit-ul “Maidanez”.

  Pana in anul 2014, Doddy a reusit sa compuna doua pese de succes, “Iubire sau razboi” feat. Ana Baniciu si “Klandestin” feat. Puya, urmand sa lanseze in anul respectiv primul sau Number One, “Bine Mersi” feat. Lora.

  In 2015, Doddy lanseaza single-ul “Rezervaat” intr-o mega-colaborare cu Nicole Cherry si ocupa topurile radio si TV, iar in 2020 da drumul unui album cu 10 piese, primul material video-album din Romania. In acelasi an lanseaza mai multe piese, doua bucurandu-se de un mare succes: “O balada” feat. Carmen si “Stai” feat, Oana Radu si Mr. Mako.

  Anul 2017 vine cu alte single-uri fresh: “Haz de necaz” feat, iLo, “Fara sa stii” feat Marcel Pavel, “Mamasita” feat. Maximilian, “Tot mai departe” feat. Karo & Delia Rus.

  Colaborarile din anului 2018 i-au adus lui Doddy milioane de vizualizari pe platforma Youtube la piesele “Dor sa te ador” feat. Lora, “Sus si Jos” in colaborare cu Oana Radu, “Marea cu sarea”.

  In prezent, Doddy este atat interpret, cat si compozitor si reuseste sa starneasca mereu interes asupra creatiilor sale de impact.

  Doddy Official

  impresar DODDY, impresariat DODDY, impresariere DODDY, pret DODDY, contact DODDY, agentie impresariat, Tarif Nunta DODDY, DODDY pret nunta, DODDY pret evenimente, DODDY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu DODDY, DODDY pret evenimente, preturi artisti, contact impresar DODDY