Tarif Nunta F.Charm

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 – 50 min.

F.CHARM participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu F.CHARM este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar F.CHARM

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar F.CHARM.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta F.Charm

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie F.Charm

  Pe numele lui real, Bogdan Florin Vlasceanu, F. Charm s-a nascut pe 9 Mai 1981 si este pe piata muzicala romaneasca de peste 10 ani.

  Debutand in cariera muzicala ca artist de muzica rap, in 2010 cantaretul s-a decis sa-si schimbe stilul lansand doua single-uri dance: “Asesina” si “EYO”, care s-au facut auzite in cluburi si s-au situat in clasamentele radiourilor.

  Pe langa talentul vocal, F.Charm a produs hit-uri pentru numerosi artisti romani, printre care se numara si Alessia cu piesele “Boro Na Sou Po” si “Find Me (ale, ale)”, Delia cu “Dale”, “Wuella Wuella” si “Africana”.

  In 2011, alaturi de Emil Lassaria, F.Charm a inregistrat 10 single-uri care au prins perfect la public. Prima piesa lansata, “9MM”, a fost pe locul 7 in topul unuia dintre cele mai importante radiouri din Romania si pe locul 9 in topul celor mai difuzate piese de la Media Forest si pe locul 2 la TDI Radio in Serbia. Al doilea single, “Guantanamera”, a avut mare impact asupra publicului pe plan international, ajungand pe locul 1 la TDI Radio, cel mai important radio din Serbia, si in Top 10 la radiourile din Italia, Albania, Romania.

  La inceputul anului 2012, F.Charm lanseaza single-ul “Alma del Alma” feat. Xonia si prima piesa a sa in romana, “Aproape de tine” in colaborare cu Delia, care ajunge pe primele locuri in topurile radio si tv.

  Dupa succesul rasunator pe care l-a obtinut in 2014 si 2015 cu piesele “30 de grade”, “Cod rosu” si colaborand impreuna cu Elena Gheorghe pentru piesa “Mama”, F.Charm aduce pe piata muzicala din Romania hit-ul “Pan’ la fund” in colaborare cu Mike Diamondz, urmat de single-urilel „Nu iese fum fara foc” feat. Caitlyn si „La bine si la rau” feat. Flavius, toate adunand zeci de milioane de vizualizari pe Youtube.

  In 2020, cantaretul imbina motive din muzica clasica, rock , pop si hip hop in piesa “Caz real, insipirata de povestea de dragoste a prietenului sau Zenn, iar 2017 ii aduce primul album solo intitulat “Oaia neagra”. Acesta se bucura si de 6 videoclipuri la piesele : „Oaia Neagra” feat. Aris, „Ego” feat. Aris, „Ultima reduta” feat. El Nino, „Saracie, saracie„, „Blestem” feat. Serena, „La Poarta Raiului”.

  Anul 2018 vine de asemenea cu o multime de single-uri din partea artistului, cele mai cunoscute fiind “Am ales” feat. Miss Mary, “Fala”, “Adevaratele probleme” in colaborare cu Oana Marinescu si cel mai recent single al sau din acest an, “Fiul risipitor” feat. Peter Larss.

  F.Charm vine mereu intr-un pachet cu muzica live, show si coregrafii energice ale dansatoarelor si cu cele mai cunoscute hit-uri, care transmit fix mesajul pe care vrei sa-l auzi.

  F.Charm Official

  impresar F.CHARM, impresariat F.CHARM, impresariere F.CHARM, pret F.CHARM, contact F.CHARM, agentie impresariat, Tarif Nunta F.CHARM, F.CHARM pret nunta, F.CHARM pret evenimente, F.CHARM pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu F.CHARM, F.CHARM pret evenimente, preturi artisti, Tarif Nunta F.CHARM