Doddy si Lora au lansat “Dor Sa Te Ador”

Doddy si Lora au lansat “Dor Sa Te Ador”, piesa care vorbeste despre lucrurile care se schimba odata cu trecerea timpului.

Dupa prima colaborare pentru piesa “Bine mersi” in vara anului 2014, care a strans aproximativ 30 de milioane de vizualizari, Doddy si Lora revin si in 2018 cu un nou single.

„Chimia muzicala dintre mine si Lora s-a putut observa in urma cu 4 ani, când melodia noastra ajungea numarul 1 in topuri, unde a si ramas câteva saptamâni. Când am compus “Dor sa te ador”, am avut un flashback si am simtit ca Lora este cea cu care trebuie sa cânt aceasta piesa. In timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Asadar, nu pot decât sa fiu fericit ca suntem inca o data pe aceeasi lungime de unda. De data aceasta insa, povestea fericita de altadata se lasa cu Dor!”, a declarat Doddy.

„Este o piesa care m-a cucerit de la prima ascultare. O melancolie dulce-amara care insa nu te face sa plângi ci sa dansezi. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez din nou cu Doddy”, a spus Lora.

Desi are versuri melancolice, de dor, piesa celor doi artisti este una dansanta si fresh. Videoclipul este filmat la Predeal si Constanta si surprinde o poveste de dragoste, unde protagonistii sunt chiar Doddy si Lora.

Tarif Nunta Doddy

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

DODDY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu DODDY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar DODDY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar DODDY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar DODDY, impresariat DODDY, impresariere DODDY, pret DODDY, contact DODDY, agentie impresariat, Tarif Nunta DODDY, DODDY pret nunta, DODDY pret evenimente, DODDY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu DODDY, DODDY pret evenimente, preturi artisti, contact impresar DODDY, contact impresar Lora, Pret Lora, Doddy ft Lora, Dor sa te ador, impresar Lora, Doddy si Lora