Cleopatra Stratan revine cu single-ul “Te las cu inima”

Dupa o perioada linistita din viata ei, Cleopatra Stratan revine cu single-ul “Te las cu inima” si nu se opreste aici.

A cunoscut succesul la o varsta frageda si a intrat in cartea recordurilor de sase ori, iar acum Cleopatra Stratan se intoarce dupa 12 ani cu single-ul “Te las cu inima” alaturi de un videoclip.

Denumita de presa romana “copilul minune”, tanara interpreta este acum adolescenta si a renuntat la a-l mai astepta pe Ghita la portita si paradoxal, rolurile se schimba. De aceasta data, ea este cea care se lasa asteptata.

Cleopatra s-a transformat intr-o frumoasa domnisoara, care desi nu a lasat de-o parte rochia rosie si bulinele, uimeste astazi cu feminitatea si talentul sau.

Ultima data cand s-a aflat in atentia publicului, a fost cu piesa “Mami” lansata in anul 2017, interpretata alaturi de fratele sau Cezar Stratan. De data aceasta este singura si continua povestea de dragoste a copilariei, dar intr-o alta maniera.

Cleopatra a declarat ca acesta este inceputul unui proiect de durata si se asteapata ca piesa sa aiba mare succes pentru ca e pregatita si hotarata sa isi mentina cariera muzicala.

Plina de optimism, artista este sigura ca piesa “Te las cu inima” va face furori in randul ascultatorilor si are incredere ca ceea ce va urma o va duce pe culmi.

Tarif Nunta Cleopatra Stratan

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

CLEOPATRA STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Cleopatra Stratan.

Pretul pentru un concert cu CLEOPATRA STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CLEOPATRA STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CLEOPATRA STRATAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar CLEOPATRA STRATAN, impresariat CLEOPATRA STRATAN, impresariere CLEOPATRA STRATAN, pret CLEOPATRA STRATAN, contact CLEOPATRA STRATAN, agentie impresariat, Tarif Nunta CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret nunta, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, CLEOPATRA STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, preturi artisti, Cleopatra, Stratan, Cleopatra Stratan, lanseaza, Te las cu inima, single