Pavel Stratan X Ioana Ignat “Te sarut”

Dupa ce Cleopatra Stratan a ajuns iar in atentia publicului cu noul sau single, la 24 de ore dinstanta, Pavel Stratan lanseaza “Te sarut” in colaborare cu Ioana Ignat.

Piesa imbina doua timbruri vocale unice, iar versurile parca sunt scoase dintr-un poem de dragoste.

Videoclipul este filmat in regia lui Iura Luncasu, in Centrul Vechi al Bucurestiului, unde Pavel joaca rolul parintelui grijuliu care se transforma intr-un “cupidon” si lupta pentru fericirea fiicei sale. Ioana este imaginea adolescentei indragostite care trece de la agonie la extaz in povestea emotionanta pe care o ilustreaza.

Cei doi artisti care se admira reciproc au ajuns sa lucreze impreuna printr-o fericita intamplare.

“Pe Ioana am indragit-o de la prima ei piesa, dar niciodata n-am crezut ca voi avea onoarea sa lucram impreuna. Pana cand ne-am intalnit la o emisiune si acolo mi-a spus ca ii plac piesele lansate de familia Stratan si ca a crescut cu ele. La randul meu, i-am spus ca si noua ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am intalnit la studio, i-am recitat versurile piesei << Te sarut >> si atat ne-a trebuit! Nu reuseam sa ajung la jumatatea strofei, ca Ioana deja compunea piesa”, declara Pavel Stratan.

Ioana isi exprima, de asemenea, admiratia fata de artist si povesteste cum a inceput si cum a decurs colaborarea dintre ei: „Colaborarea dintre mine si Pavel s-a legat foarte natural. Eram impreuna cu mai multa lume in studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au placut foarte mult si am decis sa facem piesa impreuna. Am compus linia melodica, s-a facut productia muzicala la noi in studiourile GreenEye Music si asa a iesit aceasta frumoasa piesa. Il apreciez foarte mult pe Pavel, il urmaresc de cand eram mica si ma simt foarte onorata ca am ocazia sa lucrez cu el”, adauga Ioana Ignat.

Tarif Nunta Pavel Stratan

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

PAVEL STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Pavel Stratan

Pretul pentru un concert cu PAVEL STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  PAVEL STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar PAVEL STRATAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar PAVEL STRATAN, impresariat PAVEL STRATAN, impresariere PAVEL STRATAN, pret PAVEL STRATAN, contact PAVEL STRATAN, agentie impresariat, Tarif Nunta PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret nunta, PAVEL STRATAN pret evenimente, PAVEL STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret evenimente, preturi artisti, contact impresar PAVEL STRATAN, Ioana Ignat, Impresar Ioana Ignatr, pret Ioana Ignat, Pavel Stratan feat Ioana Ignat, Pavel Stratan X Ioana Ignat, Te sarut