AMNA lanseaza “E sarbatoare acum”

S-a dat startul colindelor de iarna si se alatura repertoriului muzical si Amna cu melodia “E sarbatoare acum”.

Piesa este compusa de artista cu un an in urma, fix in ajunul sarbatorilor, iar in acest an s-a hotarat sa o impartasasca ascultatorilor ei.

Versurile provenite din suflet inspira bunatate, iubire, caldura sufleteasca si te fac sa te bucuri de tot ce are iarna de oferit. Videoclipul este in spiritul Craciunului, colorat cu nuante de rosu, unde in prim plan este chiar Amna, alaturi un semineu si nelipsitul brad impodobit.

„Am scris acest colind anul trecut, in Ajunul Craciunului. Cand simt mirosul de brad si cozonaci calzi, pur si simplu ma loveste inspiratia. Am inceput sa fredonez piesa, apoi versurile. Asa ca am lasat cozonacii in cuptor, supravegheati de mama si am fugit la studio sa inregistrez piesa. Sotul meu s-a suparat un pic pe mine ca am plecat chiar in Ajun, dar stiam ca o sa iasa o treaba buna. «E sarbatoare acum» este o urare si o incurajare spre a fi mai buni, mai fericiti si nu in ultimul rand, sa apreciem mai mult ceea ce avem”, povesteste AMNA.

Artista a lansat piesa in seara de Mos Nicolae, atunci cand toata lumea este in asteptarea cadoului mult dorit. „E sarbatoare acum” este o urare, dar si darul frumoasei cantarete pentru fanii acesteia.

Tarif Nunta Amna

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

AMNA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu AMNA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE 

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar AMNA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar AMNA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar AMNA, impresariat AMNA, impresariere AMNA, pret AMNA, contact AMNA, agentie impresariat, Tarif Nunta AMNA, AMNA pret nunta, AMNA pret evenimente, AMNA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu AMNA, AMNA pret evenimente, preturi artisti, AMNA, colind, E sarbatoare acum, piesa, de sarbatori, iarna, ajun