Tarif Nunta Ionica Morosanu

Tarif Nunta IONICA MOROSANU

Click aici pentru Tarif Nunta

Durata recital: 45 min sau 2 x 45 min.

IONICA MOROSANU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate

Formula scenica: Ionica Morosanu

Pretul pentru un concert cu IONICA MOROSANU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  IONICA MOROSANU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar IONICA MOROSANU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Tarif Nunta Ionica Morosanu

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Ionica Morosanu

  Cunoscut sub numele Ionica Morosanu, Ioan Morosanu Cima s-a nascut pe data de 30 iulie 1987 in Satu Mare si a absolvit Scoala de Muzica si Liceul de Arta “Aurel Pop”.

  Paiunea pentru muzica populara s-a produs inca din copilarie, la 10 ani a format o trupa alaturi de fratele sau si un prieten, cu care a inceput sa-si castige traiul.

  Primul album a fost lansat in 1999 si s-a intitulat “Mandra mea ii banateana” urmat de al doilea aparut in 2001 si denumit “Faina-I frunza codrului”. Cele doua albume s-au vandut foarte bine pe plan local si au dat startul oficial carierei sale de artist de muzica populara.

  In 2002 a lansat un al treilea material discografic alaturi de Sonex si pana in 2005 s-a bucurat de o serie de spectacole si evenimente in zona Maramuresului.

  Din 2005, Morosanu s-a mutat in Bucuresti unde a lansat mai multe piese din folclor si a beneficiat de o promovare pe masura care i-a adus mare succes, iar salile concertelor sale nu erau niciodata goale.

  Dupa inceputul unei colaborari cu casa de discuri Sprint Media Group, in 2020 a lansat un alt material discografic. Printre piesele cunoscute ale albumului, enumeram: „Io Si cu Vasile-a nost”, “Vino mandro joi seara”, “Mosule de nu-mi dai fata”, “Maramures plai cu flori”.

  Piesele sale nu inceteaza sa apara chiar si in prezent, pozitionandu-l pe artist pe lista celor mai indragiti cantareti de muzica folclorica din Romania. Mereu cu zambetul pe buze si o energie dinamica, Ionica Morosanu umple mereu inimile de bucurie si destinde atmosfera in orice conditii.

  Ionica Morosanu Official

  impresar Ionica morosanu, impresariat IONICA MOROSANU, impresariere IONICA MOROSANU, pret IONICA MOROSANU, contact IONICA MOROSANU, agentie impresariat, Tarif Nunta IONICA MOROSANU, IONICA MOROSANU pret nunta, IONICA MOROSANU pret evenimente, IONICA MOROSANU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu IONICA MOROSANU, IONICA MOROSANU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar IONICA MOROSANU